Un accident a l'AP-7 a Maçanet genera fins a 14 quilòmetres de cues en sentit Girona

Una furgoneta ha bolcat i quedat al mig de la calçada, tallant un carril

ACTUALITZAT 11:17h | Embús considerable a l'autopista AP-7 aquest matí a l'altura de Maçanet de la Selva i en direcció Girona quan una furgoneta ha patit una sortida de via i ha quedat bolcada al mig de la calçada, generant cues de fins a 14 quilòmetres en total.

Els fets han tingut lloc a les 9:30h en el punt quilomètric 89,5 quan, per causes que es desconeixen, el conductor ha perdut el control del vehicle i s'ha estampat contra la tanca lateral. Fins allà s'hi han desplaçat patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els dos ocupants del vehicle han resultat ferits lleus i un d'ell l'han traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona. Des del Servei Català de Trànsit (SCT) recomanen als conductors que viatgen en direcció a Girona passar per l'autopista C-32 accedint-hi a la Roca del Vallès per tal d'evitar les cues a l'AP-7.

A les 11:17h la carretera ha quedat completament tallada durant uns minuts per procedir a la retirada del vehicle accidentat.