Torna aquesta nit la Lloret Shopping Night després de dos anys d'absència

Els establiments allarguen el seu horari fins les 00:30h amb descomptes i ofertes

Després de dos anys sense poder celebrar la Lloret Night Shopping degut a les restriccions de la pandèmia, Lloret de Mar (Selva) tornarà a gaudir aquesta nit de compres amb nombroses promocions i descomptes comercials que es combinaran amb una cinquantena d’activitats per gaudir d’aquest ambient festiu als diferents carrers de la vila. 

L’Ajuntament de Lloret de Mar, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants, organitzen aquest esdeveniment de dinamització comercial que permetrà, als establiments, ampliar el seu horari fins a les 00.30 h i que ofereix, a més, tot un seguit d’actes paral·lels com són la celebració performances, actuacions musicals en directe, espais infantils o degustacions gastronòmiques.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, explica que “És un esdeveniment que no només genera dinamització i promoció econòmica sinó que fa municipi i per tant contribueix a la cohesió social”. La Lloret Night Shopping s’organitza al municipi tradicionalment dues vegades l’any, a l’inici i al final de la temporada turística amb una gran participació d’establiments i de públic.