Calor i platges plenes a les portes d'un cap de setmana encara més calorós

Les temperatures poden arribar fins als 37 graus el diumenge

Les comarques gironines estan vivint un divendres calorós amb màximes que superen els 30 graus centígrads mentre que la previsió pel cap de setmana és patir encara més calor. Si les temperatures de dijous van marcar el dia més fred de la setmana, a partir d'avui la temperatura no deixarà de pujar, mes i més. S'esperen valors de 34 ºC entre l'interior de l'Empordà i el nord de la Selva.

Al llarg d'avui les platges dels principals municipis turístics de la Costa Brava han mostrat un aspecte estiuenc, amb centenars de persones prenent el sol i banyant-se, sobretot a la zona del Baix Empordà. Avui la temperatura de l'aigua s'ha situat als 20 graus. Molt elevada respecte la mitjana per aquestes dates que se situa entorn els 17 graus.

Pel que fa al cap de setmana s'esperen dies de ple estiu, amb molt de sol i amb màximes enfilades cap als 37 ºC als indrets més tòrrids de la demarcació. La diferència de temps entre dissabte i diumenge vindrà de la mà dels ruixats i les tempestes que apareixeran durant la tarda de diumenge però que es limitaran a les zones del Pirineu.