Turisme Rural Girona ofereix un 30% de descompte en motiu del seu 30è aniversari

És aplicable tant en modalitat de lloguer complet com d'habitacions - Bed & Breakfast

L’Associació Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu ha iniciat la campanya promocional 30 anys, 30 dies amb el 30% de descompte amb la qual vol celebrar amb el conjunt de la ciutadania els trenta anys de la constitució de l’entitat oferint el 30% de descompte en la reserva de cases rurals, tant de lloguer complet o en la de lloguer d’habitacions – Bed & Breakfast.

La campanya, iniciada el 15 de maig passat, que promou la reserva d’estades en els allotjaments adherits a l’entitat que han volgut participar la promoció, entre el 30 de setembre i el 27 d’octubre de 2022, finalitzarà el 15 de juny de 2022.

Per a poder accedir a la promoció, cal entrar al web on s’ha habilitat un espai web on l’usuari pot consultar els allotjaments i realitzar la reserva. Aquesta acció s’uneix al cicle 'Parlem de...cases rurals' en sis webinars, que van iniciar el mes d’abril passat, en el qual diversos experts parlen sobre temàtiques d’actualitat del sector. Pròximament, també està previst iniciar una campanya a les xarxes socials per visibilitzar l’experiència dels hostes a les cases rurals.