Lluís Barnés, escollit candidat a l'alcaldia de Riudellots de la Selva per ERC

L'acte va comptar amb Dolors Bassa que va presentar el llibre 'Carregades de raons'

La militància d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de Riudellots de la Selva ha escollit el president de la secció local, Lluís Barnés, com a candidat per a les properes eleccions municipals del 2023.

La presentació del candidat s’ha celebrat aquest dijous a la sala polivalent de l’ajuntament del municipi selvatà i ha comptat amb la presència del president de l’executiva comarcal de la Selva, Albert Sanz, i del secretari d’Organització de l’executiva regional, Joan Fàbrega. A l’acte també hi ha assistit l’actual copresidenta de l’Assemblea de les Dones d’ERC, Dolors Bassa, que posteriorment ha presentat el llibre 'Carregades de raons'.  

Lluís Barnés, conscient de l'oportunitat política, social i econòmica que suposaria liderar l’alcaldia del municipi selvatà ha afirmat que “tothom identifica Riudellots de la Selva amb un municipi amb recursos econòmics, però la veritat és que això no es tradueix en que les seves vilatanes i els seus vilatans gaudeixin d’aquesta situació amb millores en els serveis, infraestructures, equipaments i espais de convivència.”

El candidat ha agraït la seva elecció per encapçalar la candidatura a les properes eleccions municipals: “Vull agrair a les companyes i companys que m’han fet costat i que volen seguir treballant perquè el canvi al poble sigui possible” ha dit.

“Amb la humilitat i responsabilitat que sempre ens ha caracteritzat volem millorar el benestar dels nostres veïns i veïnes a través d’una bona gestió política i administrativa. És per això que he demanat aquest grup de persones que formen aquesta gran família que entre totes i tots construïm el millor equip possible per afrontar aquest gran repte de poble”, ha afegit.

“Un ajuntament necessita de persones que sàpiguen com funciona l’administració, amb idees renovades i que coneguin el territori i les diferents àrees del govern municipal”, ha conclòs. L’alcaldable ha tancat l’acte agraint l’assistència i ha afirmat que “un altre Riudellots és possible i nosaltres el podem fer realitat”.

Lluís Barnés i Tarrés és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), compte amb un ampli bagatge professional especialitzat en el sector de las finances i assessorament econòmic, també en gestió pública i actualment treballa en l’àmbit de l’economia social. A més a més, ha sigut tinent d’alcalde, regidor de Promoció Econòmica, Transparència, Bon Govern, Comunicació i Salut i conseller comarcal en diferents etapes entre el 2011 i el 2019.