Arbúcies celebra aquest cap diumenge el Concurs de Catifes de Flors

S'han programat espectacles i activitats diverses

El Concurs de Catifes Flors Naturals del Montseny torna aquest diumenge 12 de juny a Arbúcies (Selva) amb un increment de participants respecte les edicions anteriors. Enguany, pels carrers i places de la vila s'hi podran veure un total de 26 catifes i 33 racons-catifes, que que suposa l’any amb més participació d’aquesta modalitat de dissenys d’art floral nascut el 2008 i que cada edició ha anat guanyant participants.

La jornada començarà ja dissabte a la tarda, a partir de les 18h amb el dibuix de les catifes als carrers participants al concurs i, a les 18:30h seguirà amb l’espectacle familiar Anem amunt!, dels Atrapasomnis. L’activitat del diumenge arrencarà a les 6h amb la confecció de les catifes i dels racons-catifes.

Durant tot el dia, a la placeta de Can Reus, hi haurà la Fira d’Artesans; a les 10h a la plaça de la Vila, programa en directe de Ràdio Arbúcies; a partir de les 11h a la plaça de les Olles, els infants i joves podran participar al 2n Concurs Fotogràfic Popular. I, a la tarda, a partir de les 18h a la plaça 1 d’Octubre, plantada de gegants i, a les 18:30h cercavila amb els Gegants, Grallers i Flabiolaires d’Arbúcies i Sant Hilari Sacalm, Els New Serafins i Circo-Up pels carrers on s’han confeccionat les catifes de flors.

La programació del Concurs de Catifes de Flors Naturals es pot consultar online i allà s'hi trobaran tots els carrers participants al concurs i tots els dissenys de catifes i racons-catifes que es confeccionaran.