A presó un jove per robar 500 euros donant cops de puny i puntades de peu a un home a Olot

El noi, de 20 anys, tenia antecedents previs

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria d’Olot (Garrotxa) van detenir el dia 5 de juny en aquesta població un home, de 20 anys, com a presumpte autor d’un delicte de furt i un delicte de robatori amb violència i intimidació.

El primer dels fets va tenir lloc la matinada del diumenge 5 de juny quan un home va ser abordat a les immediacions del carrer Josep Ayats de la població d’Olot. Concretament, l’autor el va agafar fortament pels braços i se’l va emportar fins un túnel on el va colpejar a cops de puny i amb puntades de peu per tot el cos, fins que li va agafar la ronyonera i va fugir corrent. A la víctima, que va patir lesions lleus, li van sostreure 500 euros i dos paquets de tabac.

El segon dels fets va succeir la mateixa matinada quan la Policia Local d’Olot va recuperar, de dins una paperera, un telèfon mòbil i tres targetes de crèdit que acabaven de furtar, poc abans, a un jove quan es trobava en un bar situat a la Plaça Clarà.

Els mossos van detenir el presumpte autor dels dos il·lícits el matí del 5 de juny a Olot. El detingut, amb antecedents, va passar el dia 6 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, qui en va decretar el seu ingrés a presó.