La màgia del Fimag torna a omplir Torroella de Montgrí

La majora d'espectacles es van quedar sense entrades

El festival de màgia Fimag de Torroella de Montgrí ha recuperat sensacions aquest dissabte després de representar diversos espectacles en format prepandèmia entre els que n'ha destacat la Gran Gala Solidària que va omplir les dues sessions programades a l'Auditori Espai Ter.

En total cinc números d'abast internacional que van despertar intensos aplaudiments, entre ells el Gran Premi FISM Europa del belga Laurent Piron, amb Paper Ball, un dels capdavanters del moviment de magie nouvelle. Ja de bon principi, el madrileny Javi Rufo, va deixar el llistó ben alt amb el seu Cajón de sastre; seguit de Mario López i Ramó.

L'actuació més esperada va ser el número Déjà Vu del mag Edgard, amb el qual es va cloure la gala. L’espectacle va ser conduït per l’actriu Judit Martín. Tots els espais es van omplir com en les millors edicions de Fimag, on més de la meitat de les sessions de pagament es van exhaurir les entrades i la plaça de la Vila es va quedar petita.

Avui, jornada de clausura, amb l'espectacle l’Efímero live de Jorge Blass, una de les figures més internacionals de la màgia peninsular.