Sis concerts de Cap Roig pengen el cartell de 'sold out' a dos mesos de començar el festival

Els primers en esgotar-se van ser per veure Rigoberta Bandini i Pablo Alborán

Segueix el bon ritme de vendes per al Festival Jardins de Cap Roig amb sis concerts que ja han penjat el cartell de 'sold out'. A les propostes ja esgotades de Rigoberta Bandini, Pablo Alborán i Dani Martín, avui s'hi sumen el concert inaugural de Sebastián Yatra el 22 de juliol, els Stay Homas (24 de juliol) i Sting (8 d'agost).

En total són sis els concerts que ja no tenen butaques disponibles per acollir més públic a gairebé dos mesos de començar el certamen. La cita es va anunciar el passat 4 de març publicant tota la seva programació i que les localitats podien adquirir-se des del 7 de març, però la carrera per fer-se amb localitats es va disparar amb Alborán i Bandini com a primers artistes que veien complet l'aforament.

El músic malagueny ja havia trepitjat aquest escenari de la Costa Brava amb anterioritat i, aquesta vegada, arriba amb una gira amb els seus temes més conegut i cançons inèdites. Rigoberta Bandini, després de l'èxit mediàtic de la cançó "Ay mamá" i malgrat quedar-se fora d'Eurovisió, protagonitzarà l'actuació que clausurarà l'edició d'aquest 2022 de Cap Roig.

El cartell d'aquest any recupera també en gran la secció internacional amb noms destacats com el de Christina Aguilera, Sting o els dels colombians Sebastián Yatra, Camilo i Morat. Precisament Sting és un habitual de Cap Roig i el va visitar per darrera vegada acompanyat de Shaggy el 2018. Prèviament havia actuat els anys 2015 i 2011, sempre amb una gran afluència de públic.