Junts aparca Jaume Dulsat com a candidat a l'alcaldia de Lloret

El partit presenta Jordi Martínez per a encapçalar la llista

L’assemblea de precandidatures de Junts per Lloret de Mar va presentar dimarts la precandidatura de Jordi Martínez per a encapçalar la llista del partit en les eleccions municipals de l'any vinent en el lloc de Jaume Dulsat, actual alcalde i simpatitzant de la formació.

La presentació de Martínez va comptar amb el coordinador local de Junts, Romà Codina, el responsable d’Organització, Èric Bertran i la diputada al Parlament, Maria Antònia Batlle. Per la seva banda Dulsat no ha aclarit si pensa tornar a presentar-se però de fer-ho serà amb unes altres sigles, explicant que "no té sentit anar allà on no et volen".

Dulsat va ser candidat al Parlament en les darreres eleccions pel PDeCAT i actualment, a més d’alcalde de Lloret, com a independent per Junts, és diputat a la Diputació de Girona i vicepresident del Patronat de Turisme. Aquesta dansa entre partits, actualment enfrontats, l'ha dut a patir una de les primeres conseqüències al veure com Junts ja no compta amb ell.

El candidat

Jordi Martínez, de 49 anys i farmacèutic de professió, va ser regidor i tinent d’alcalde de 2011 a 2015, amb Romà Codina de batlle. El precandidat considera que "Lloret de Mar ha de recuperar l’empenta, la il·lusió i obrir una nova etapa, amb nous reptes i objectius", afegint que també és necessari "pensar en el present però també definir on volem ser d’aquí a vuit anys".

Una vegada presentada la precandidatura comença un termini de set dies de recollida d’avals. Posteriorment, la Comissió Municipal Territorial elevarà la proposta de candidatura a l’assemblea, que l’haurà de ratificar. Tot sembla indicar que rebrà el suport necessari per a ser escollit.