ERC de la Selva organitza una jornada de treball per preparar les properes eleccions municipals

Albert Sanz: “Hem de ser una comarca líder i per això volem governar per a tothom"

Amb la mirada posada a les eleccions municipals de l'any vinent, l’executiva comarcal d’ERC a la Selva ha organitzat, aquest passat cap de setmana, una jornada de treball per tal d’establir les principals línies estratègies comarcals. A la sessió, celebrada a Hostalric, hi han assistit tots els càrrecs electes d’ERC de la comarca.

La jornada s’ha estructurat amb diverses taules de debat en les quals s’han tractat temes com la justícia social, la dinamització econòmica o la gestió urbanística. Els participants han parlat de les mancances actuals i han proposat millores per poder tenir una comarca que respongui als reptes del segle XXI, amb una mirada encarada al futur i en la qual tothom hi tingui cabuda.

Entre les conclusions extretes, s’ha fet palesa la necessitat d’apostar per la transparència i el bon govern, per les energies renovables a nivell de comarca, per l’accés al treball digne i a l’habitatge o la innovació i el coneixement.

Pel president de la comarcal, Albert Sanz, la jornada ha estat molt positiva, tant pel que fa el nombre d’assistents com pel treball realitzat. Conscient de tota la feina feta  en els últims anys, Sanz afirma que s’ha de continuar treballant pel futur de la Selva.

A més, ha recalcat la importància d’aquestes trobades: "La voluntat de la jornada és conèixer a fons les necessitats i mancances de la comarca per poder dissenyar les polítiques públiques que facilitin la vida dels nostres veïns i veïnes. La Selva ha de ser una comarca líder i per això volem governar per a tothom i no deixar ningú enrere. El nostre objectiu és aconseguir que tothom se senti orgullós de ser selvatà".