La Policia Municipal de Girona ja té un ''mod'' per al Grand Theft Auto V

Un 'modder' ha creat els models 3D amb tota la flota policial

Un dels jocs més populars d'acció en món obert és Grand Theft Auto V, conegut popularment com el GTA V i que milions d'usuaris participen cada dia en partides online. Ja han passat set anys des de que va sortir al mercat i ràpidament els usuaris de la versió en ordinador es van "avorrir" de completar les mateixes missions una vegada rere l'altre. És per això que van crear els MODS (modificacions del joc) per tal de millorar els gràfics, afegir opcions de multijugador i ampliar les missions.

Aquests canvis estaven van ser prohibits per part de l'empresa desenvolupadora del joc, Rockstar, tan per jugar online com offline. A dia d'avui però, es permet que en facin ús per a jugar localment. Amb tot, l'usuari Minimuh, ha creat juntament amb un amic, les modificacions per a convertir els cotxes policials en la flota de la Policia Municipal de Girona, tant les furgones Nissan com els turismes Seat Arona i Renault Captur.

En un vídeo penjat a YouTube, es pot veure a l'usuari fer una partida patrullant per la ciutat de San Andreas i multant a diversos conductors que s'excedeixen en el límit de velocitat o bé donant assistència en accidents de trànsit. El mateix usuari explica que va veure els vehicles policials durant una visita al Girona Temps de Flors i li va demanar a un company que l'ajudés a fer les modificacions. Com a model han pres els nous vehicles policials que es van presentar aquest any.

L'única errada que s'observa és que els agents a la part posterior de l'uniforme hi posa Guàrdia Urbana, amb un model molt semblant al que fan servir els policies de Figueres (Alt Empordà).