Uns excursionistes troben el cadàver d'un home prop de Setcases

Es va localitzar en avançat estat de descomposició

Macabra troballa per part de dos excursionistes que ahir a la tarda es trobaven fent una ruta entre Setcases i el massís de Costabona al Ripollès en descobrir el cadàver d'una persona en avançat estat de descomposició.

Els senderistes van alertar de seguida al 112 i fins allà s'hi va apropar la comitiva forense per a fer l'aixecament del cos que, segons avança El Punt Avui, es trobava estirat a la gespa en un marge prop del refugi Jaume Ferrer i a mig quilòmetre de la frontera amb França.

Agents dels Mossos d'Esquadra van localitzar una documentació que correspon a un home francès però que degut a l'estat en que es trobava el cos els va ser impossible identificar visualment, per la qual cosa es procedirà a contactar amb els seus familiars per veure si havien denunciat la desaparició i posteriorment aconseguir mostres de sang per aplicar les proves d'ADN i confirmar la seva identitat.

Per l'estat del cadàver semblaria que hauria mort feia mesos, poc abans d'iniciar-se la temporada d'hivern. Un cop finalitzat el dispositiu de la comitiva forense el cos va ser traslladat amb l'helicòpter dels Bombers de la Generalitat i es preveu que li facin l'autòpsia a Girona en el transcurs d'avui o demà.