Els comerços de Lloret dediquen un cap de setmana a l'art floral

Diferents aparadors i espais públics mostren les seves creacions

Lloret de Mar (Selva) tanca el darrer cap de setmana del mes de maig amb “Lloret en Flor”, un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Lloret i l’Associació de Comerciants on l’art floral es converteix en el protagonista dels aparadors comercials i de diferents espais públics del municipi.

Diferents floristeries de Lloret participen en la iniciativa: Flors Rabassa ha decorat el Museu del Mar; la Camèlia, l’Església de Sant Romà; la floristeria Aloe, el Puntet; la floristeria Mimosa el Puntet de Fenals i la floristeria “El Mundo de Carmen” el Mercat Municipal a més d’una dotzena d’aparadors comercials que exhibeixen diferents creacions d’art floral. Avui a més hi ha diferents premis pels clients que comprin als establiments comercials adherits a la campanya.

La regidora de Comerç, Lara Torres, explica que “Lloret en Flor és una iniciativa que volem fer créixer i arrelar. Ens permet posar en valor la nostra oferta i fomentar la dinamització comercial a través del fil conductor de la temàtica floral que està molt vinculada al mes de maig i a la primavera”.

El passat cap de setmana Lloret de Mar també poder recuperar, després de dos anys posposada per la pandèmia, una nova edició de la Festa de les Flors a l’ermita de les Alegries, concretament la dissetena.