Tres detinguts a un pis de Girona on s'exercia la prostitució

Els agents de la Policia Municipal i de la brigada d'Estrangeria van identificar catorze persones durant les entrades i escorcolls

La Policia Municipal i la brigada d'Estrangeria de la policia estatal han detingut dues persones -un home i una dona- durant un operatiu conjunt contra pisos de Girona on s'hi exercia la prostitució. Les entrades i escorcolls es van fer aquest dimarts a la tarda, després que els L'operatiu conjunt entre la Policia Municipal de Girona i la policia espanyola va dur un seguit de controls en uns domicilis dels carrers Rutlla, Sant Miquel i Creu. Es van identificar catorze persones, quatre de les quals es trobaven en situació irregular.

A dos se'ls va obrir un expedient d'expulsió. Als altres dos se'ls va advertir que havien de marxar del territori estatal ja que els havia caducat el permís de permanència. L'operatiu policial es va portar a terme aquest dimarts a la tarda. Agents de la Policia Municipal de Girona i de la brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres de la policia espanyola van identificar, vora les cinc de la tarda, les persones que hi havia a l'interior dels tres domicilis dels carrers Rutlla, Sant Miquel i la Creu.

Durant les entrades i escorcolls, els agents van identificar catorze persones. D'aquestes, dues van marxar emmanillades a comissaria: una dona de 35 anys, de nacionalitat colombiana, i un jove de 30 anys, de nacionalitat brasilera. A tots dos se'ls ha obert una proposta d'expedient d'expulsió. A més, la policia també va advertir dues dones més, a qui els caducat el permís de residència.