Detinguda una dona per robar joies d'un hotel i una casa de Camprodon

Va aprofitar que treballava al servei de neteja i també com a cuidadora

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Ripoll van detenir el dia 25 de maig una dona de 51 anys, com a presumpta autora d’un robatori amb força i un delicte de furt. El passat 25 d’abril, durant una inspecció en un establiment de compravenda d’or de Vic, es van localitzar unes joies de procedència il·lícita.

Els agents van comprovar que les joies havien estat sostretes, el passat 14 i 16 abril, en un robatori amb força i un furt comesos a Camprodon (Ripollès). En el primer cas, va aprofitar que treballava al servei de neteja d’un hotel per sostreure un anell de l’interior d’una habitació, utilitzant un clau de la que disposava. En el segon cas, va furtar diverses joies de l’interior d’un domicili on la sospitosa havia treballat com a cuidadora.

També es va comprovar que la mateixa dona havia venut més joies, de dubtosa procedència, a diferents establiments des de l’any 2019,  per un valor total del pes de l’or de més d’11.000 euros.

La investigació continua oberta per esbrinar l’origen de la resta de joies i no es descarta que estigui relacionada amb altres fets delictius. La detinguda, sense antecedents, va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria i haurà de comparèixer davant el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll quan sigui requerida.