L'alcalde d'Olot fa balanç dels darrers tres anys de Govern

Pep Berga ha repassat les accions i parlat dels projectes pendents

Més d’un centenar de persones – entre representants d'associacions, entitats, veïnes i veïns - han omplert la Sala Torín per assistir a la xerrada que ha pronunciat l'alcalde d'Olot, Pep Berga, “Balanç de Govern i Projecte de Futur” coincidint amb els tres anys de les eleccions municipals.

Durant la presentació, l'alcalde ha repassat les accions que s'han portat a terme, ha fet resum i balanç de l'acció municipal realitzada fins al moment i ha desgranat els plans de futur per a la ciutat, entre els quals destaca la nova piscina municipal coberta, la promoció d'habitatge del sector de Sant Cristòfor, l'ampliació de les noves unitats de convivència de la residència Sant Jaume a les actuacions que es porten a terme per al manteniment i la millora del dia a dia de la ciutat.

Projectes de neteja, millora de la mobilitat, increment de les zones verdes, augment dels equipaments de lleure, impuls de la promoció econòmica i industrial o l'Escola de Noves Oportunitats són alguns dels projectes i accions que ja estan en marxa i que també s'han mencionat durant la presentació. "Són molts els reptes que afrontem i que tenim al davant. Amb un seguit de prioritats molt clares i que estan centrades a millorar la vida de les persones, cobrir les necessitats més importants per al nombre més gran de persones possible i continuar fent d'Olot una ciutat oberta, activa, solidària i d'oportunitats per a tothom", ha assegurat Pep Berga.