El Festivalot de Girona escalfa motors per a la seva celebració aquest cap de setmana

S'han programat més de 30 concerts familiars i activitats en família

El proper cap de setmana, 28 i 29 de maig, Girona celebrarà la setena edició del Festivalot, que va crear-se a Girona l’any 2015 de la mà de Pistatxo Produccions, empresa liderada pel grup de música Els Amics de les Arts. El Festival de Música en Família proposa més de 30 concerts pensats per a veure en família que es faran entre l’Auditori de Girona i el parc de La Devesa. L’organització espera més de 15.000 persones, totes famílies amb nens i nenes d’edat escolar. 

Entre els caps de cartell destaquen grups com Manel, Buhos Ginestà, El Pot Petit, The Tyets, Marcel i Júlia o Dàmaris Gelabert. També es podran veure les actuacions de Miquel del Roig, Black Music Big Band Junior o Els Atrapasomnis, entre molts altres concerts pensats per apropar la música en directe als nens i nenes i les famílies que els acompanyen.

Més del 75% de la programació del Festivalot és gratuïta i se celebra al parc de la Devesa de Girona. Els concerts programats a l’interior de l’Auditori de Girona d’aquesta edició ja estan gairebé exhaurits i les últimes entrades tenen uns preus que van des de 2 a 12 euros segons les entrades adquirides.

El festival està pensat perquè les famílies puguin quedar-se a passar el dia al parc de La Devesa de Girona; tindrà servei de bar i furgoteques per al públic assistent, així com serveis pensats específicament per a famílies.

El Festivalot ha creat un projecte de creació de públics específicament pensat per aconseguir un festival obert a tothom. Amb aquesta premissa dissenyen activitats a les escoles de més complexitat de Girona i Salt, on proposen tallers amb artistes i activitats relacionades amb la música com a eina d’inclusió. 
Enguany, el cartell del festivalot ha estat dissenyat pels alumnes de l’Escola Font de la Pólvora de Girona junt amb l’artista Ilich Roimesser.