Roben 500.000 euros en joies d'una casa de Lloret de Mar

Els lladres es van endur rellotges de gamma alta i pedres d'alt valor

Agents dels Mossos d’Esquadra investiguen un robatori de 500.000 euros en joies a Lloret de Mar (Selva). Els fets haurien tingut lloc el passat 14 de maig quan uns lladres van emportar-se de l’interior d’un vehicle una bossa de mà d’una ciutadana de nacionalitat ucraïnesa que estava en aquest municipi.

Després de fer-se amb la bossa de mà, on hi havia les claus de la casa de la dona, a la zona de Sa Boadella, els lladres hi van accedir i es van emportar una caixa forta que hi havia en una de les habitacions amb joies per valor de mig milió d'euros segons ha avançat El Caso i ha confirmat El Gerió Digital.

Entre els objectes robats de la caixa forta, segons la denúncia de la família, hi ha diversos rellotges i joies que sumen aquesta quantia. La majoria de les joies robades han pogut ser referenciades en imatges per la víctima, per tal de poder ser recercades per la policia. Entre totes les joies hi ha dos rellotges d’alta gamma. Un Rolex Daitona valorat en 40.000 euros i un Rolex Daitona valorat en 80.000 euros, a més, la majoria de joies són de dona, amb grans pedres i d'un important valor. De la caixa forta també es van endur diners en efectiu, en euros i dòlars i un telèfon mòbil.