Mounia Akl presentarà el seu film ''Costa Brava, Líban'' al Truffaut

Serà aquest dissabte 28 de maig

El cinema Truffaut de Girona acollirà aquest proper dissabte 28 de maig, a les 20:30h, la presentació de la pel·lícula "Costa Brava, Líban" amb la presència de la seva directora, Mounia Akl.

"Costa Brava, Líban" suposa el debut en el llargmetratge d'Akl, directora i guionista d'origen libanès. Viu entre Nova York i Beirut, es va graduar en Arquitectura per l'ALBA i en Direcció per la Universitat de Columbia, i és membre de l'Acadèmia de Cinema de Hollywood.

"Costa Brava, Líban", va ser presentada al festival de Venècia de 2021. Va obtenir el premi Netpac al Festival de Toronto de 2021, el Premi del Públic al Festival BFI de Londres i el Premi del Jurat al Festival de Sevilla.

Mounia Akl ha dirigit curts, sèries i anuncis de moda, essent a més professora de Guió i Direcció a la Universitat de Columbia i al NHSI Summer Film Institute de la Northwestern University de Chicago.

Sinopsi

La família Badri ha escapat de Beirut per construir la seva utopia particular lluny de la pol·lució i la conflictivitat de la gran urbs. Però aquest oasi de resistència al capitalisme global es veu amenaçat pels avenços d'un abocador proper i les esquerdes internes dins de la família.

A la presentació, a banda de la directora Mounia Akl, comptarem amb la presència de la guionista del film Clara Roquet (directora de “Libertad”) i dels productors Tono Folguera i Ariadna Dot (“Alcarràs”, “Libertad”).