La Biblioteca de Banyoles obre l’Aula d’Estudi amb horari ampliat

S’obrirà fins al 15 de juny per a estudiants i investigadors

La Biblioteca de Banyoles (Pla de l'Estany) ha obert des d’ahir l’Aula d’Estudi per a estudiants i investigadors. Com a novetat, l’Aula d’Estudi s’obrirà també al matí i s’oferirà als usuaris un espai tranquil, confortable i amb connexió WI-FI per a totes aquelles persones que necessitin preparar exàmens, com les proves de la Selectivitat que es faran del 14 al 16 de juny.

L’Aula d’Estudi obrirà fins al 15 de juny per a investigadors i estudiants a partir de 16 anys, organitzada conjuntament per la Biblioteca i l’Oficina Jove. Aquest any l’horari s’ha ampliat i, com a novetat, la biblioteca obrirà per als estudiants i investigadors majors de 16 anys de dilluns a divendres de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 4 de la tarda a les 10 de la nit i dissabtes i diumenge de 2/4 d’11 del matí a les 2 del migdia i de les 4 de la tarda a les 10 de la nit.

L’Aula d’Estudi també obrirà el dilluns 6 de juny, dia festiu, en l’horari dels dies feiners de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 4 de la tarda a les 10 de la nit. Per accedir-hi, només caldrà presentar el DNI a l’entrada.