Figueres estrena una web dedicada a les zones verdes de la ciutat

S'hi poden trobar estadístiques, informació, galeria d'imatges i vídeos

Tal i com ha explicat el regidor delegat de Fisersa Ecoserveis, Pere Pujulà, 'la plana web arrenca d’una proposta de l’alcalde i s’emmarca dins les actuacions de la Ciutat dels Detalls. Els dos objectius bàsics són que tota la ciutadania disposi a la xarxa de la informació més completa possible sobre l’estat i els canvis de l’espai verd de la ciutat, a més de facilitar un pont de diàleg entre els ciutadans i l’empresa, que ha de vetllar per tots els espais', ha dit.

Eines innovadores

Les dues parts més potents d’aquest lloc web són, d’una banda, un aplicatiu d’informació geogràfica dels espais verds de Figueres, exhaustiu i actualitzat al moment, i, de l’altra, un bloc d’actualitat on s’aniran penjant les noves notícies relacionades amb l’arbrat i els espais públics.

Un apartat que tal i com explica Pujulà 'permetrà una comunicació més fluïda entre nosaltres i els ciutadans, perquè poden fer comentaris a les notícies o posar-se en contacte amb nosaltres si observen alguna anomalia o si tenen algun suggeriment'.