Un detingut per robar dins de tres cotxes aparcats en un restaurant de Quart

L'home va protagonitzar una persecució fins ser aturat a l'AP-7

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona van detenir el 20 de maig, un home de 37 anys, per tres robatoris amb força a l’interior de vehicle i un delicte contra la seguretat viària. Els fets van succeir el mateix dia 20, al voltant del migdia, quan es van produir tres robatoris a l’interior de vehicles estacionats en el pàrquing d’un restaurant de Quart.

En tots els casos, els lladres van trencar un vidre i van sostreure aparells electrònics, ordinadors portàtils i objectes personals. Arran aquest fets es va muntar un dispositiu que va permetre localitzar el lladre, al voltant de les 16:00h, quan circulava en un vehicle per la carretera de Sant Gregori.

El lladre va fer cas omís a les indicacions de la policia per tal d’aturar-se i va fugir de manera temerària a gran velocitat. Finalment, se’l va aconseguir detenir abans d’entrar a l’AP-7. En aquesta actuació vam recuperar material sostret varis portàtils, carregador de mòbil, accessoris d’ordinadors, carregadors dels portàtils i motxilles entre d’altres objectes personals.

El detinguts, amb nombrosos antecedents per fets similars, va passar el 21 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.