Tres detinguts, un d'ells menor, per robar un cotxe a Canet d'Adri i agredir als mossos

Els van enxampar a Girona i van intentar fugir

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona van detenir el 18 de maig dos homes, de 39 i 42 anys, i un menor d’edat, com a presumptes autors d’un furt a interior de vehicle i un furt d’ús de vehicle. A dos d’ells també se l’acusa d’un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat.

Les detencions s’emmarquen en el dispositiu preventiu per evitar robatoris a l’interior de vehicles estacionats en pàrquings de restaurants de municipis del Gironès. A primera hora de la tarda del passat 18 de maig es va produir un furt a l’interior d’un vehicle estacionat a la població de Canet d’Adri. Els lladres també van aprofitar per sostreure el mateix cotxe que va ser recuperat poc després, pels mossos, en una població veïna

Immediatament, es va muntar un dispositiu policial que va permetre localitzar els lladres a la ciutat de Girona. Aquests, en detectar la presència policial, van abandonar el vehicle i van fugir corrent.

Tot i això, els agents van aconseguir detenir dos d’ells, un major i un menor. Durant la detenció van agredir als agents i per aquest motiu també se’ls acusa d’un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat.

El tercer individu inicialment va poder fugir però se’l va aconseguir detenir l’endemà a Girona. A l’interior del vehicle dels lladres es va localitzar un ordinador portàtil que acabaven de sostreure a Canet d’Adri. Els agents també van intervenir una torre de música, un moneder amb monedes i roba.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents per fets similars, van passar els dies 20 i 21 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs. El menor d’edat va quedar en llibertat després  de declarar a Comissaria i compareixerà davant de la Fiscalia de Menors de Girona quan sigui requerit.