Detinguda una conductora amb 52,5 quilos de haixis amagats al cotxe

La Guàrdia Civil va inspeccionar el vehicle davant el nerviosisme que va mostrar la dona

La Jonquera.- La Guàrdia Civil va enxampar durant la matinada del 9 de març passat una conductora que duia amagats 52,5 quilos d'haixix en un doble fons del seient del darrere. En un control rutinari a la Jonquera, agents de la Secció Fiscal van aturar el vehicle, de matrícula espanyola i en direcció a França, i van demanar la documentació.

Els agents van sospitar en veure el nerviosisme de la dona i van procedir a la inspecció del vehicle, moment en què van descobrir la droga amagada. La duia en diferents paquets amb paper de cel·lofana de color marró. L'anàlisi va donar positiu en haixix. La conductora, J.B.G., de 31 anys i nacionalitat espanyola, va passar a disposició judicial i es va comissar la droga.

Aquest cos policial també va descobrir el 10 de març passat a la nit una persona que circulava amb un vehicle amb matrícula francesa a la Jonquera (Alt Empordà). Durant el control policial, li van demanar la documentació i es va inspeccionar el vehicle. Els agents van descobrir un total de 7,8 quilos d'haixix amagats sota els seients de darrere. La Guàrdia Civil va detenir M.A., de 24 anys i nacionalitat marroquina, que va passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Figueres, juntament amb la droga comissada.