Operatiu en marxa a Girona contra una organització dedicada al tràfic de drogues

Hi participen uns 400 efectius en total i ja s'han detingut tres persones

ACTUALITZACIÓ 10:41h | Agents dels Mossos d'Esquadra i de la policia judicial de l'Agència Estatal de l'Administració Tributària (AEAT) han iniciat un operatiu conjunt des de les sis del matí a les demarcacions de Girona i Tarragona per tal de desmantellar una organització criminal dedicada al tràfic de drogues.

Al llarg del matí es produiran diverses entrades i registres amb previsió de practicar detencions. De moment, una de les actuacions s'està duent a terme a Lloret de Mar (Selva), en una casa situada a la urbanització Condado Jaruco, al carrer Joan Miró, segons ha pogut saber El Gerió Digital i on de moment s'ha produït una detenció a banda de dues més en el mateix municipi.

Els agents també han realitzat una entrada en un segon domicili situat al carrer Oreneta de la urbanització Sant Daniel.

En l'operatiu hi participen prop de 400 efectius en total, distribuïts amb el Grup Especial d'Intervenció (GEI), Àrea de Brigada Mòbil (BRIMO), Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), Divisió d'Investigació Criminal (DIC), unitats canines i patrulles de seguretat ciutadana.

Un altre dels registres s'està fent la Bisbal del Penedès (Baix Penedès).

(Notícia en desenvolupament, seguirà ampliació)