Figueres impulsa una campanya per sensibilitzar sobre les discapacitats

L'objectiu és que els ciutadans es posin "a la pell" d'aquestes persones i coneguin les dificultats del seu dia a dia

Figueres (Alt Empordà) impulsa la campanya 'Posa't a la meva pell', una iniciativa per sensibilitzar sobre les discapacitats. L'objectiu és aconseguir que els ciutadans entenguin les situacions que viuen aquestes persones i coneguin de primera mà les "dificultats" que afronten en el seu dia a dia.

La campanya consistirà en tres jornades organitzades per diverses entitats com Mifas, El Dofi, la ONCE o la Fundació Tutelar i es faran el 28 de maig i el 4 i l'11 de juny. La primera de les jornades es farà a la Font Lluminosa i oferirà un recorregut en cadira de rodes per la ciutat per conèixer les seves barreres arquitectòniques. El 4 de juny se centraran en les persones amb ceguera i l'11, en els malalts d'Alzheimer.

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, diu que "aquestes jornades son importants per sensibilitzar als ciutadans i per ser tots més conscients de les barreres que es troben les persones amb discapacitat en el seu dia a dia. Així farem una ciutat més inclusiva on tothom s'hi senti a gust".