Arrenca a Blanes la 1a edició de la Costa Brava Sup Race Internacional

Es repartiran 10 premis amb una quantia total de 3.000 euros

La primera edició internacional de la Costa Brava Sup Race 2022 es va encetar ahir divendres, amb la recepció, inscripcions i lliurament de dorsals al Club de Vela Blanes. A la tarda, ja es va realitzar un primer entrenament fent una volta per les cales que envolten el municipi.

Al vespre va tenir lloc la presentació oficial de l’esdeveniment, amb l’assistència dels atletes internacionals que participen en la competició, procedents de Hongria, Panamà, Perú, Portugal, Països Baixos, Rússia, Uruguai i Itàlia. Atletes com Edonays Caballero (Panamà), Itzel Delgado (Perú) o Maximus Sijrier (Holanda). Això, a banda de l’activa participació del campió i sotscampió del món, Bruno Hasulyo.

Aquest matí es faran les inscripcions per participar a la Sup-One Talents, i entre les deu del matí i les dotze del migdia les mànegues classificatòries i finals en les dues categories de Sub-14 i Sub16, tant en masculí com en femení. Per la seva banda Bruno Hasulyo, s’encarregarà d’avaluar, guiar i motivar als i les aspirants a formar part de l’equip ‘Sup One Junior’. La cacera de talents Sup One Talents consisteix en proves tècniques i de resistència que serviran per avaluar les habilitats de les i els atletes.

L’objectiu és poder dirimir les persones que acabaran formant part de l’equip internacional. Els i les guanyadores obtindran una temporada de seguiment, contacte i assessorament directe amb Hasulyo. Perquè les proves on participen siguin equitatives i ningú tingui més avantatge que un altre, tothom utilitzarà la mateixa taula, proporcionada per Decathlon.

A primera hora de la tarda (entre les dotze del migdia i les dues de la tarda) es faran les mànigues sprint classificatòries i finals de masculí i femení per a qui s’hagi inscrit en elit i amateur –el CV Blanes Elite Games-, i ja de cara a la tarda, a partir de les sis de la tarda, sortirà la cursa ‘Popular Sup Party’. La jornada del dissabte es tancarà amb el lliurament de premis del Sup-One Talents, CV Blanes Elite Games i la Cursa Popular, completada amb un gran sorteig de diversos premis.

Demà diumenge, a partir de les deu del matí, serà el moment en què hi haurà les dues curses més significatives, que es disputaran seguides, en les categories d’Elit i Amateur, reblades a dos quarts d'una de la tarda pel lliurament de premis i el sorteig d’una taula inflable cedia per Decathlon. Val a dir que la cursa popular és de 3 km de recorregut; l’amateur de 6 km; i la d’elit de 12 km.

En el cas de la categoria elit es repartiran 10 premis que sumen una quantia de 3.000 euros: 500 euros pel 1ers en homes i dones; 400euros  pels 2ons en H i D; 300 euros pels 3ers en H i D; 200 euros pels 4rts en H i D; i finalment 100 euros pels 5ens en H i D. Serà llavors quan es tancarà oficialment la celebració del ‘Costa Brava Sup Race 2022 International Edition’.