La galeria EspaiKD presenta la col·lecció d'escultures 'Kamakristvs'

L'artista, Kel Domenech, va oferir un maridatge d'escultura i vins

La galeria EspaiKD de Besalú va ser l’escenari de presentació el dissabte passat la nova col·lecció escultòrica de Kel Domènech: Kamakristvs
Una col·lecció de 7 obres on l'artista reflexiona i busca punts en comú entre dues filosofies que a priori ens poden semblar molt distants: l’Església i el Kamasutra de Vatsyayana.

La presentació va anar a càrrec del periodista Salvador García Arbós, el qual va comentar que "l'atreviment de l'escultura és traspassar els límits físics i materials per fer-la viva i entrar a formar part de la ment dels qui la contemplen", convidant als assistents a crear la setena obra entre tots els presents.

Fou aleshores que el xef dels Fogons de Can Llaudes, Jaume Soler i l’enòleg Josep Serra del celler La Vinyeta, van ser els encarregats de crear la setena obra. Un plat-escultura que reflexionava sobre els sentits entorn als temes de la col·lecció i inspirat en ingredients que es citen en les sagrades escriptures, el Kamasutra i marisc del Mediterrani, entre d'altres.

Al final de l'acte, Kel Domènech va avançar que, actualment, es troba immers en la construcció de la propera obra, una nova peça de la col·lecció "Màquines".