Ferits dos Mossos d'Esquadra en un accident múltiple a l'N-II

Els agents van rebre l'impacte d'una furgoneta que primer va xocar contra un camió

Tumultuós accident a l'N-II a Llers (Alt Empordà). Els Mossos d'Esquadra va trobar ahir a la nit un vehicle aturat al voral i quan s'hi van atansar, el conductor va intentar fugir. Els agents van demanar reforços i la segona patrulla que va arribar al lloc dels fets va patir un accident. En principi, un camió que circulava per la via va frenar en sec en veure els agents i una furgoneta que viatjava darrere seu no va poder aturar-se. Arran d'això la furgoneta va encalçar el camió i va acabar xocant contra el capó de la patrulla.

L'incident va provocar contusions i contractures als agents, el conductor de la furgoneta va resultar ferit lleu i el seu acompanyant va patir una fractura facial i de canell. Els fets van succeir aquest dissabte a les dotze de la nit al punt quilomètric 759 de l'N-II. Els Mossos d'Esquadra han informat que una patrulla de paisà va trobar un vehicle aturat al voral de la carretera. Els agents van parar el seu vehicle, van apropar-se fins al cotxe i van veure que el conductor estava fora del vehicle. Quan els agents van intentar adreçar-se cap a l'home per assistir-lo, el conductor va arrencar a córrer, intentant fugir del lloc del fets amb el seu cotxe.

En aquell precís moment va arribar al lloc dels fets una segona patrulla de recolzament. Els agents van aturar el seu vehicle a l'altre voral de l'N-II amb tanta mala sort que es van veure implicats en un accident.

En principi, un camió que circulava per l'N-II, en veure els agents, va frenar en sec. Darrere seu hi havia una furgoneta que no va poder aturar-se a temps i va encalçar el camió. Després d'impactar contra el camió la furgoneta va anar a parar a sobre el capó de la patrulla de Mossos d'Esquadra causant ferides lleus als agents. En concret els membres del cos de Mossos d'Esquadra van patir diverses contusions i contractures a les cervicals i l'esquena. Els agents van ser traslladats a l'Hospital de Figueres.

A més, el conductor de la furgoneta també va resultar ferit lleu i el seu acompanyant va patir una fractura facial i de canell. Tots dos van ser traslladats ràpidament a l'Hospital de Figueres. Com a conseqüència d'aquest incident, els Mossos d'Esquadra van haver de desviar el trànsit pel bell mig de Figueres durant una mitja hora.