L'APP Glovo ja opera des d'avui a Roses

Compta amb més de 34 establiments del municipi

L’app multicategoria Glovo es troba disponible des d’avui a Roses (Alt Empordà). Els usuaris ja poden gaudir a casa, a l’oficina o a qualsevol punt de la localitat del seu menjar preferit descarregant l’app o a través de glovoapp.com. La plataforma ja opera a 16 localitats de la demarcació de Girona, fruit d’una ràpida expansió des de la seva arribada a la província el 2018.

En aquesta primera fase de llançament, Glovo compta amb més de 34 establiments disponibles, des de grans cadenes de restauració com McDonald’s o Pans & Company, fins a locals de referència com Croak’s Burger, Buffala Pizza i Ona Roses Beach Bar.   

A més, Glovo ofereix una àmplia oferta d’establiments a l’app per tal de satisfer totes les necessitats dels usuaris. A la plataforma es poden trobar diferents categories, com supermercats, parafarmàcies, floristeries o botigues d’electrònica. 

Diego Nouet Delgado, Director General de Glovo a Espanya i Portugal, apunta: “Estem encantats d’anunciar el llançament de Glovo a Roses, que es suma a les gairebé 400 ciutats i localitats d’Espanya on l’app està present. En l’actualitat cobrim un 80% del territori i continuarem treballant per ampliar la nostra presència i que cada cop més localitats disposin de la plataforma”. 

Expansió a Catalunya

Glovo va començar a operar a Catalunya el febrer de 2015, amb el llançament de l’app a Barcelona. Actualment l’app es troba present a més de 71 localitats de la comunitat autònoma, com Valls, Calella i Sitges entre d’altres. 

A Catalunya l’app compte amb més de 11.000 establiments associats, destacant restaurants i supermercats locals com Ametller, grans cadenes d’alimentació, una àmplia oferta de referències d’establiments com Carrefour i La Sirena, així com  botigues locals, floristeries i llibreries.  

A més, a algunes ciutats com Barcelona, Girona i Sabadell, els usuaris ja poden gaudir de la categoria d’Alta Cuina de l’app amb les propostes gastronòmiques més gourmet de les diferents ciutats.