L’Espai Gironès regala 170 experiències per celebrar el 17è aniversari

Des d’avui i fins al 6 de juny es poden guanyar accions gastronòmiques, d’aventura i culturals

El centre comercial Espai Gironès de Salt regalarà des d’avui i fins al 6 de juny 170 experiències gastronòmiques, d’aventura i culturals, per a dues persones cadascuna, per gaudir a les comarques gironines.

A més a més, només per participar tots els visitants s’emportaran unes ulleres de sol com a obsequi. Aquesta iniciativa, que es porta a terme per celebrar el 17è aniversari del centre comercial, s’allargarà fins al dilluns 6 de juny inclòs, un festiu en el qual l’Espai Gironès tindrà totes les botigues obertes.

Entre les experiències que es regalen hi ha sortides en veler, rutes a cavall, excursions en segway entre volcans, tast d’embotits, tast i taller de formatges, visites i tast de vins a cellers, degustacions de cerveses i visites culturals a monuments i pobles històrics, entre d’altres.

Les persones que hi vulguin participar han de presentar al Punt d’Informació 1 o 2 tiquets que sumin un mínim de 40 euros i, després de facilitar les seves dades, han d’escollir unes ulleres de sol que s’emportaran com a regal segur. Dins la funda d’aquestes ulleres descobriran si a més a més també els hi ha tocat una de les 170 experiències. Si guanyen l’experiència se’ls hi farà entrega, al mateix moment, del val regal corresponent.

La participació està limitada a 2 cops al dia per persona. L’horari d’atenció per a poder participar és de 10h a 14h i de 16h a 20h.