Cinquanta persones participen a les dues sessions de Consultes de Barri de Calonge

Les sessions s’adreçaven als veïnats de sis barris

Una cinquantena de persones van assistir a les Consultes de Barri que van tenir lloc la setmana passada a Calonge i Sant Antoni, organitzades per la regidoria de Participació Ciutadana. Les sessions participatives s’adreçaven als veïns i veïnes de Mas Ambrós, Puig Tomàs, L’Illa i Riufred a Calonge, i als veïns i veïnes de Parc Aumell i Torre Valentina a Sant Antoni.

La sessió de debat va permetre copsar les principals inquietuds i propostes de millora, entre les que destacaven les relacionades amb l’enllumenat dels carrers, la neteja de la via pública, la recollida d’escombraries, l’accessibilitat de les voreres, la situació del trànsit i de l’aparcament o la pavimentació i asfaltatge de carrers, entre d’altres.

Ara les propostes presentades pels veïns i veïnes passaran a la fase de validació, de manera que s’enviaran als serveis tècnics municipals responsables de cadascuna de les propostes de millora per tal que siguin revisades i validades. Un cop fet aquest procés al mes de setembre es convocarà una sessió participativa de retorn amb els veïns i veïnes dels barris per tal d’explicar quines propostes s’han validat, així com per explicar els motius de les que no han estat validades.

La regidoria de Participació Ciutadana va iniciar les Consultes de Barri l’any 2017, i amb les d’aquest any se n’ hauran realitzat 10, algunes de les quals afectaven a més d’un barri. D’aquesta manera s’ha pogut arribar fins a un total de 18 barris de Calonge i Sant. Així doncs les Consultes de Barri hauran arribat a Cases Noves de Sant Antoni, Torre Colomina, Padró, Camp de la Llebre, Puigtavell, Puigventós, Nucli de Calonge, Nucli de Sant Antoni, Mas Pallí, L'Eixample, Puigsapera, Sant Antoni Est, Mas Ambrós, Puig Tomàs, L’Illa, Riufred, Parc Aumell i Torre Valentina.