Detingut a Palamós un conductor que va atropellar un motorista a Palafrugell i donar-se a la fuga

La Policia Local va arrestar tres persones més aquest cap de setmana

La Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) va detenir un veí del municipi de 20 anys d’edat, la matinada del passat divendres, per un delicte contra al salut pública. I el mateix divendres es va detenir una persona, a la zona de la plaça de Can Mario, la qual tenia una ordre de cerca i captura per un robatori amb violència.

La Policia Local va localitzar un vehicle després que fugís del lloc on va produir un accident. Els agents van atendre una col·lisió entre un turisme i una motocicleta al nucli de Llafranc després de rebre una trucada. Un cop al lloc del accident, els agents van comprovar com el turisme implicat havia fugit del lloc sense facilitar dades ni prestar cap mena d’auxili al conductor de la motocicleta que es trobava ferit.

Gràcies a la col·laboració ciutadana de diversos testimonis de l’accident, els agents van poder tenir més informació sobre el vehicle fugit. Finalment, i amb l’ajuda de les càmeres de vigilància de la població, es va poder localitzar un vehicle sortint de població que coincidia amb totes les dades aportades pels testimonis.

Els agents van contactar amb Policia Local de Palamós que va acabar localitzant el vehicle i identificant al conductor, el qual va comparèixer a fi de declarar a les dependències de la Policia Local de Palafrugell.

El conductor del turisme va ser denunciat administrativament per fugir del lloc dels fets sense facilitar dades ni prestar auxili. D’altra banda, el conductor de la motocicleta va ser traslladat al Hospital Josep Trueta de Girona.

Fins al lloc dels fets es van destinar dues unitats de la Policia Local Palafrugell, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i una dotació del Sistema d’emergències mèdiques.

D’altra banda, el passat dissabte a la nit, agents de la Policia Local van detectar un vehicle que excedia la velocitat permesa dins el nucli urbà i podia suposar un problema de seguretat pels veïns i veïnes de la població. El vehicle va fugir a gran velocitat per la C-31 seguit per sis dotacions de la Policia Local de Palafrugell fins que es va poder interceptar a la població de Palamós, on a la zona de La Fosca, el conductor va abandonar el cotxe i va fugir a peu. els agents varen demanar la col·laboració de la Policia Local de Palamós i dels Mossos d’Esquadra.

Finalment, el diumenge al matí es va detenir el conductor.