Trànsit etiqueta per error un accident a l'AP-7 com a simulacre i enfada els conductors

S'han generat fins a tres quilòmetres de cues en sentit Barcelona a Sarrià de Ter

[ACTUALITZAT 10:15h] El Servei Català de Trànsit (SCT) ha etiquetat a primera hora d'aquest matí un accident de trànsit a l'autopista AP-7 a Sarrià de Ter (Gironès) com un simulacre per error, provocant les ires dels conductors.

El sinistre ha tingut lloc en el punt quilomètric 58 de la via ràpida en sentit Barcelona entre tres cotxes que ha col·lisionat, deixant els tres ocupants il·lesos. Fins allà s'hi han desplaçat tres unitats dels Mossos d'Esquadra que han tallat la via, juntament amb Bombers de la Generalitat i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Fruit del tall s'han generat cues de fins a tres quilòmetres i quan els usuaris de la via s'han volgut informar per xarxes socials, han vist com Trànsit etiquetava la incidència com a "simulacre", fet que ha generat molts comentaris irats. Posteriorment, a les 7:59h, Trànsit ha rectificat la piulada i ha etiquetat el tall com a "accident", explicant que tot plegat ha estat fruit d'un error informàtic i posteriorment ha eliminat les polèmiques publicacions.

A partir de les 7:54h s'han reobert al trànsit dos carrils i n'han quedat dos de tallats. Amb tot, s'ha registrat un segon accident en aquell punt a les 8:14h entre un cotxe i un camió que han patit una col·lisió per encalç, aquest cop també, sense deixar ferits.

La carretera ha quedat oberta completament a la circulació pels voltants de les 9h.