Vilablareix recupera la Festa Major després de dos anys amb una àmplia programació

Se celebrarà del 6 al 15 de maig

Després de dos anys de pandèmia enguany del 6 al 15 de maig els veïns de Vilablareix (Gironès) recuperen la Festa Major amb aires de normalitat. El primer cap de setmana es comptarà amb la caminada nocturna, l’exposició d’art, el concurs de plantes i flors, el vermut musical amb Salva Racero, la prova ciclista en BTT, sardanes amb la Cobla Foment del Montgrí, i havaneres amb els Pescadors de l’Escala.

El segon cap de setmana arribarà més carregat d’activitats amb les barraques, els concerts i el pregó de la Festa Major que tindrà lloc el divendres 13 de maig a les 20:30h a la plaça Perelló. Anirà a càrrec del Dr.Miquel Quesada, metge de família del consultori de Vilablareix i de la Carme Jiménez, infermera jubilada del consultori.

El mateix divendres a les barraques es farà el 7è Concurs de grups musicals novells i a continuació pujarà a l’escenari el grup The Tyets. Aquest any els concerts es traslladaran al parc del carrer Raset, degut a les obres del nou camp de futbol 7 que s’està construint en el lloc on es solien fer les barraques.

El dissabte hi haurà les actuacions d’Orquestra Diversiones i La Masovera Barbuda. Abans, però, actuarà el grup Oxigen, guanyadors del concurs de grups novells 2021.

Al llarg del cap de setmana hi haurà activitats per a totes les edats, els més menuts gaudiran d’espectacles infantils i tallers, mentre que la gent gran podrà participar del sopar popular, balls amb Blue Moon, sardanes i concert amb La Principal de la Bisbal.

"Aquesta Festa Major ens fa especial il·lusió perquè la podem celebrar de nou sense restriccions i amb total normalitat" explica la regidora de festes, Judit Auguet. I afegeix: "Estem molt contents també perquè a diferència d’altres anys, hi ha més associacions del poble que han volgut participar en la programació de la nostra Festa".

El cartell de la Festa Major defineix molt bé la situació actual amb l’alliberament de les mascaretes. Aquest cartell va ser el guanyador del concurs que es fa anualment per escollir el cartell de la Festa Major. És obra del veí del municipi, Jordi Baus.