Quatre detinguts per robar a l'interior de dos domicilis de Girona i Flaçà

Els agents van interceptar dos dels arrestats quan tornaven de forçar la porta d'una masia

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquesta setmana 'in fraganti' quatre homes per dos robatoris en dos domicilis de Girona i Flaçà. El primer dels robatoris es va produir dimarts a la tarda en una masia de Flaçà. Quan els mossos s'hi van dirigir, van trobar dues persones pel camí prop de la masia i els van identificar i escorcollar. Tot seguit, van saber que els dos homes acabaven de sortir de la casa i que la porta de l'habitatge presentava signes d'haver estat forçada i els van detenir.

D'altra banda, els Mossos van arrestar dos homes més que el dia 5 a la nit havien accedit al pati interior d'un domicili de Girona i els mossos van verificar que havien forçat els baixos del bloc de pisos. El primer dels robatoris es va produir aquest dimarts passat a la tarda. Al voltant de dos quarts de cinc de la tarda, els Mossos van rebre un avís que s'havia produït un robatori en una masia de Flaçà. Quan s'adreçaven al lloc dels fets, van veure dos homes prop de la masia i gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van saber que acabaven de sortir de la mateixa casa, d'on havien forat la porta i havien amuntegat molts accessoris de llautó per emportar-se'ls.

Els dos homes, Mustapha E.H., de 22 anys i veí de Mataró i Mohamed A., de 29 anys i veí de Badalona, van quedar detinguts com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a l'interior de domicili.

D'altra banda, l'endemà, dimecres, els Mossos d'Esquadra van detenir Anouar O., de 28 anys i Hicham E.H., de 26 anys, tots dos de nacionalitat marroquina i veïns de Girona, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a l' interior de domicili després de saber que el dia abans havien accedit dins el pati interior d'un habitatge de Girona

Els fets es remunten a la nit del passat 5 de març, quan els mossos van tenir coneixement que dues persones havien accedit a l'interior d'un domicili de Girona.

Els agents, en arribar al lloc, van localitzar a un home en actitud d'espera en el pati interior de l'edifici on es trobava el domicili violentat. Simultàniament, un altre agent va observar com una segona persona sortia de l'edifici direcció al pati interior comunitari i amagava un objecte en un racó.

La patrulla va localitzar entre uns matolls del jardinet del pati, un embellidor i una maneta d'una porta. Un cop fetes les comprovacions per l'edifici, els mossos van verificar que havien forçat els baixos del bloc de pisos. Per aquest motiu, es va detenir als dos homes com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força interior de domicili.

Els detinguts, amb antecedents, va passar el dia 7 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.