Blanes inicia una nova campanya d'asfaltatge pressupostada en 197.000 euros

S'aplicaran 29 actuacions amb una superfície de 4.700 metres quadrats en onze zones

Blanes (Selva) inicia aquesta setmana una nova campanya d'asfaltatge que es va iniciar l'any passat que comprèn 29 actuacions amb una superfície total de 4.700 metres quadrats en onze zones del municipi. Els treballs s'allargaran durant tot el mes de maig i tenen un pressupost de 197.000 euros.

Demà es dona el tret de sortida als barris de Quatre Vents i Els Pavos. Més concretament als carrers Maresma, La Mina, Ardales i l’Avinguda d’Els Pavos. L'endemà serà a El Control-Horta de la Perla, als carrers de la Fe, Anselm Clavé i Sebastià Llorens.

De cara a la setmana vinent el dilluns la feina es traslladarà al barri de La Plantera, on s’actuarà durant dos dies als carrers Garbí, Mas Marull, Avinguda d’Extremadura i Mallorca. A partir de dimecres les previsions són continuar a el barri d’Els Pins, més concretament a l’Avinguda Mediterrani, així com als carrers Josep Maria Poblet i Ignasi Iglesias. Per últim, el divendres de la setmana vinent s’anirà a l’altre extrem del barri per actuar al carrer Pare Claret i al Passeig de S’Abanell.

La segona fase continuarà a partir del dimecres 18 de maig actuant a diversos trams de l’Avinguda de l’Estació i al carrer Mas Vaixeller. Dijous i divendres, 19 i 20 de maig, l’acció es traslladarà a un dels trams del Passeig de la Mestrança i als carrers de Vidal i Barraquer i de Carles Faust. Entrant en la darrera setmana en què s’han planificat les actuacions, hi haurà encara tres zones on s’ha previst treballar.

La primera és la reparació de major envergadura de totes les que s’estaran fent durant aquest mes de maig. Es tracta de l’accés a l’Hospital Comarcal i Cala Bona i la Urbanització de Santa Cristina, on es concentrarà l’acció durant tota una jornada íntegrament. Els dos darrers dies en què està previst seguir treballant en la millora dels paviments s’actuarà principalment en dos sectors situats al nord del municipi.

D’una banda, un tram de l’Avinguda d’Europa, així com el Puig de la Dona i una part del tram asfaltat que condueix al Santuari del Vilar. De l’altra, s’actuarà als carrers de Ca la Guidó, Arboç i Mas Borinot.