Tres detinguts per robar a les deixalleries de Girona i Salt

Els lladres van ser arrestats dues vegades en una mateixa setmana

Els Mossos d'Esquadra van detenir els dies 26 i 28 de febrer tres homes per robar primer a la deixalleria municipal de Girona i posteriorment a la de Salt. Els detinguts són Rachid Z. de 32 anys, amb antecedents; Aziz B. de 29 anys, sense antecedents, i Redouane S. de 30 anys, amb antecedents. Tots són de nacionalitat marroquina i veïns de Figueres.

Els detinguts van passar els dies 26 i 28 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que els va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Les primeres detencions es remunten al dia 26 de febrer quan, pels voltants de la una de la nit, una patrulla de paisà va ser requerida per adreçar-se a la deixalleria municipal de Girona ja que dues persones estaven dins del recinte robant material. Quan els mossos van arribar van veure com dos homes fugien a peu en direcció a un vehicle estacionat en una zona poc il·luminada, on els esperava un tercer individu.

Finalment, una dotació policial va interceptar la furgoneta i va comprovar que anava carregada de ferralla. Els agents van poder constatar que els autors havien accedit a la deixalleria per l'escalament d'una paret d'uns dos metres i mig. Un cop dins, van sostraure divers material que van carregar a la furgoneta. Per aquest motiu, van quedar detinguts per un robatori amb força.

Detinguts de nou dos dies més tard

La segona detenció es remunta a la nit del dia 28 de febrer quan, una patrulla de paisà que estava fent tasques de seguretat ciutadana per Salt, va veure una furgoneta amb actitud sospitosa. Els mossos van seguir el vehicle que es dirigia al polígon industrial de Montfullà de la població. De sobte van veure com baixaven dues persones just a la cantonada de la deixalleria, i que la furgoneta marxava i estacionava allunyada.

Tot seguit, van trencar la tanca de la deixalleria i van robar objectes de l''interior. Els agents van tornar a detenir els tres homes.

Els detinguts van passar els dies 26 i 28 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que els va decretar la seva llibertat amb càrrecs.