L'Estartit enllesteix la millora del jardí de l'escola bressol amb diners dels pressupostos participats

La inversió total ha estat de 16.000 euros

Aquesta setmana s'han realitzat els treballs de millora del jardí de l'Escola Bressol Municipal Mar i Cel de l'Estartit (Baix Empordà), un dels dos projectes guanyadors dels pressupostos participats 2021-22.

L'element més visible d'aquest projecte és el vaixell de fusta que s'ha instal·lat al pati de l'escola, i que els infants de l'escola bressol podran començar a gaudir-ne pròximament. Es tracta d'una gran estructura que diversifica les possibilitats de joc i permet afavorir el joc simbòlic dels infants, un aspecte fonamental per comprendre el món, afavorir la imaginació i la creativitat i compartir coneixements amb altres nens i nenes.

La renovació i millora del jardí de l'Escola Bressol Mar i Cel de l'Estartit va ser un dels projectes proposats a través de la plataforma Decidim, mitjançant la qual es va dur a terme la votació en línia per part de totes les persones empadronades i majors de setze anys. El segon projecte més votat a l'Estartit, i que s'executarà pròximament, va ser la millora d'algunes voreres per fer-les més accessibles.

Aquest 2022, el Pressupost Participatiu de l'Estartit ha comptat amb 40.000 euros, dels quals 16.000 euros s'han destinat a la millora del jardí de l'escola Bressol Mar i Cel, i 24.000 € al projecte de fer voreres més accessibles.