800 escolars s'apleguen a Blanes per participar del Concrus de Murals al Carrer

Enguany s'ha afegit una categoria en motiu del 50è aniversari del Concurs de Focs

Blanes (Selva) va recuperar ahir la 35ena edició del Concurs de Murals al Carrer que s'havia suspès durant la diada de Sant Jordi degut a la pluja. Fins a 800 escolars del municipi van aplegar-se al Passeig de la Mestrança on els més petits hi han plasmat les seves creacions.

L'acte ha estat organitzat per l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes amb el suport de l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa i l’Escola Sa Forcanera. El concurs està estructurat en dues categories principals: la “A” per a nois i noies de 3r i 4rt d’educació primària, de 8 a 10 anys; i la “B”, de 5è i 6è de primària, d’11 i 12 anys.

La temàtica ha estat de lliure elecció però enguany la principal novetat en aquest àmbit ha estat la incorporació amb caràcter excepcional d’una nova categoria referent al Concurs de Focs. D’aquesta manera, el jurat del concurs ha hagut de triar dos primers premis en cadascuna de les categories ‘A’ i ‘B’, i una menció especial en cada categoria, amb la temàtica del 50è festival pirotècnic.