Un accident a l'AP-7 a Sant Gregori col·lapsa l'autopista en sentit sud

S'han registrat cues de fins a cinc quilòmetres

[ACTUALITZAT 19:20h] Un conductor ha patit una sortida de via amb el seu turisme mentre circulava aquesta tarda per l'autopista AP-7 dins el terme municipal de Sant Gregori (Gironès) segons informa el Servei Català de Trànsit. Fruit de l'impacte s'han tallat dos carris i això ha provocat cues de fins a cinc quilòmetres.

El sinistre ha tingut lloc a les 16:41h al punt quilomètric 60 i fins allà s'hi han desplaçat agents dels Mossos d'Esquadra que han balisat la zona, tres dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Les primeres informacions asseguren que el conductor ha resultat il·lès.

Pel que fa a les afectacions de trànsit els conductors que han quedat atrapats han intentat abandonar la via ràpida per la sortida 6B de Girona Oest. Això de retruc ha provocat també el col·lapse de diversos carrers de la capital com per exemple el carrer de Sant Gregori i el carrer de Roberto Bolaño a Domeny. Tampoc han pogut engolir tot el trànsit el Pont de Fontajau o l'Avinguda de Tarradellas, ambdós totalment plens.

A les 18:36h encara restaven tallats els dos carrils a l'autopista en aquell punt i a les 19:20h en restava un.