Naturaki celebra dissabte la 4a Jornada de Propietaris centrada en la gestió de consums i les cases rurals

Es tractaran formes de millorar el rendiment com també com mantenir i vigilar de forma eficient aquests allotjaments

L’empresa gironina és un referent dins del sector català dels allotjaments turístics i gestiona en aquests moments en exclusiva 88 cases de tota la demarcació de Girona. Naturaki segueix creixent i aquest any inclourà a la seva oferta cases rurals i amb encant de la resta de províncies de Catalunya.

La quarta edició arriba en un moment d’expansió i creixement de Naturaki, enguany torna amb el format presencial després de la última jornada celebrada l’any 2021 en la què degut a les restriccions del COVID, es va fer 100% online amb un seguiment de més de 300 persones. Aquesta edició també es podrà seguir en directe a través del seu canal de YouTube.

La jornada tindrà lloc a partir de les 10h a l’auditori Manel Xifra Boada (Edifici Narcís Monturiol) del Parc Científic i Tecnològic de Girona. Més de 100 persones ja han confirmat assistència en el format presencial. L’objectiu de la jornada és reunir el propietaris de les cases que gestiona així com altres persones del sector i com a novetat, aquest any també hi assistiran alguns dels propietaris potencials de cases d’arreu del territori català que en breu podrien entrar a formar part de l’oferta de Naturaki. Ja han confirmat assistència propietaris de cases de Barcelona i Tarragona. La jornada acabarà amb un dinar amb els propietaris de les cases gestionades actualment per Naturaki amb la participació confirmada de 90 persones.

Aquest any Naturaki, mitjançant els coneixements i experiència adquirida durant els seus 11 anys d’història de l’empresa, tractarà un dels temes que més preocupen en l’actualitat: la gestió dels consums, el manteniment i l’eficiència de les cases rurals.

Naturaki, guanyadora del Premi Cactus a la millor web els anys 2015 i 2021 (per la segona i tercera versió de la web respectivament) i de nombrosos Premis Gironins d’Apartaments i Vil·les de Vacances per algunes de les seves cases, és una empresa fundada l’any 2011 que es dedica a la gestió de cases rurals i amb encant a tota la província de Girona. Des dels inicis i fins el 2019, l’empresa havia tingut un creixement mitjà anual continuat del 32% i durant aquests anys ha allotjat més de 135.000 persones. El seu tret diferencial és oferir cases d’alta qualitat, tal com demostren la nota mitjana de les cases, que és d’un 9,4, i el 40 % de clients repetidors. Després d’un 2020 complicat en el sector degut a la pandèmia, el 2021 va ser un any de recuperació i creixement en el què es van igualar, i fins i tot millorar, els resultats de l’any 2019.

Després d’uns anys de consolidació com a empresa referent en la gestió i comercialització d’allotjaments turístics a la província de Girona, aquest 2022 Naturaki aposta per ampliar la seva oferta d’allotjaments a la resta de Catalunya mantenint la qualitat de les seves cases com a tret diferencial i seguir consolidant la seva presència a Girona.