Tots x la Bisbal alerta d'una onada de robatoris i ocupacions a la vila que generen ''alarma social''

Reclamen una reunió "extraordinaria i urgent" de la Junta Local de Seguretat per abordar-ho

El grup municipal de Tots x la Bisbal ha demanat a l’alcalde del municipi la convocatòria d’una reunió de la Junta Local de Seguretat “extraordinària i urgent” davant “l’increment dels actes delictius soferts a la ciutat les darreres setmanes i la necessitat d’establir mecanismes d’actuació per aturar-los”.

En aquest sentit, TxLB assegura que s’està instal·lant un clima “d’alarma social” a la ciutat “pel cúmul de delictes que s’hi estan produint” i assenyala “robatoris en domicilis particulars, robatoris a menors pel carrers o múltiples ocupacions (algunes acabades també en robatori)”. Xavier Dilmé recorda també en aquest escrit que aquests episodis ja eren “un degoteig des de feia uns mesos, però que aquestes darreres setmanes d’abril veiem que han esdevingut una constant”.

Per aquest motiu, TxLB demana “la convocatòria immediata d’una reunió extraordinària i urgent de la Junta Local de Seguretat per analitzar aquests fets i establir mecanismes d’actuació per aturar-los”. Finalment, es proposa també que es convidi a la reunió “a representants de la Fiscalia, ja que aquesta institució té un paper molt destacat a l’hora de posar mitjans per evitar la reincidència en la comissió de delictes”.