Obre a l'Espai Gironès una botiga CeX de compra, venda i intercànvi de mòbils i electrònica

És la primera a la demarcació de Girona

La botiga de reciclatge CeX (Complete Entertainment Exchange) ha obert les seves portes a l’Espai Gironès de Salt. CeX compra, ven i intercanvia mòbils, videojocs i altres dispositius electrònics. Aquesta botiga es converteix en el primer establiment de CeX a la demarcació de Girona i el primer en un centre comercial a Catalunya, i s’afegeix als altres 10 que ja funcionen a Catalunya i 64 a Espanya. Amb la nova botiga, CeX fa el pas d'obrir el seu primer establiment després de la pandèmia, creant sis llocs de treball directes.

“Animem a ser ecològics i a estalviar, canviant a CeX els mòbils vells, videojocs i altres aparells per diners. Preveiem pagar al voltant de 400.000 euros als nostres clients d'Espai Gironès el primer any. El dogma de CeX és que la millor manera de reciclar alguna cosa és fer-la servir de nou. També animem la comunitat a iniciar col·lectes, com a forma de recaptar fons per a organitzacions benèfiques i ajudar a protegir el medi ambient”, diu Ángel Sierra, encarregat d'operacions de la zona.

Per la seva banda el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, ha manifestat: “Estem molt contents que una empresa com CeX hagi escollit l’Espai Gironès no només per obrir la seva primera botiga a la província de Girona, sinó també de ser el primer centre comercial de Catalunya que acull aquest concepte”.

L’empresa ofereix una garantia de 3 anys en tot allò que ven i els clients tenen el benefici afegit de poder comprovar visualment el producte, i fins i tot provar-ho, abans de comprar-lo a la botiga. Es pot començar en línia i estalviar temps a la botiga amb els nous serveis “Drop & Go” i “Click & Collect”.