Multen un home tres vegades en dotze hores per fer ús del mòbil mentre conduïa per Girona

Va ser enxampat a l'N-II i l'AP-7

Un conductor va rebre ahir fins a tres multes en el transcurs de dotze hores per circular mentre feia ús del telèfon mòbil segons ha informat el cos dels Mossos d'Esquadra. Les infraccions van tenir lloc a les carreteres N-II i a l'autopista AP-7.

La primera multa va ser a les 9:40h a l'N-II mentre circulava pel terme municipal de Maçanet de la Selva en sentit Girona. La segona infracció la va cometre a les 11:30h circulant per l'autopista AP-7 dins el terme municipal de Bàscara (Alt Emporà) en sentit la Jonquera. Finalment l'última sanció es va registrar a les 19:30h en el mateix punt però en sentit contrari, quan retornava en sentit Girona.

Per cada una de les multes se li havien de retirar 6 punts del carnet de conduir però segons la normativa de trànsit existeix un límit de 8 punts al dia excepte si es porten a terme il·legalitats molt greus. Aquesta és una acció que està tipificada de greu per la qual cosa es limitarà a una retirada de 8 punts. Pel que fa a la quantia econòmica és de 200 euros amb un total de 600 euros -300 si paga abans de 15 dies-.