Identifiquen el cadàver trobat a la platja d'Empuriabrava el mes de març

Es tracta d'un francès que va ser empès pel temporal

La policia judicial de la Guàrdia Civil creuen haver trobat la identitat del cadàver localitzat el passat 16 de març a la platja d'Empuriabrava (Alt Empordà) a l'espera de que es confirmi amb les proves d'ADN que han sol·licitat al laboratori. Tot sembla indicar que es tractaria d'un ciutadà francès que va ser empès pel temporal després de llençar-se al mar en una localitat del Rosselló i que va desaparèixer pocs dies abans segons assenyala Diari de Girona.

El cos va ser descobert aleshores a la sorra de la platja en un avançat estat de descomposició i només portava roba interior, tenia un tatuatge al braç i presentava signes de fer molt de temps que estava a dins de l'aigua.

La víctima s’hauria decidit treure la vida llançant-se a l’aigua el mes de març després de la defunció de la seva parella, segons apunten fonts pròximes al cas. El cos va ser detectat per part d'un treballador de l'empresa Castelló 2000 que feia tasques de neteja juntament amb dos veïns del municipi que passejaven per aquella zona.