Plega l'alcaldessa de Pardines, la més jove de Catalunya: ''M'he vist pressionada per ser dona i jove''

Laia Martínez al·lega motius de salut i serà substituïda per Jordi Hubach

Plega la fins ara alcaldessa més jove de Catalunya, Laia Martínez (1995), que encapçalava l'ajuntament de Pardines (Ripollès) després d'al·legar motius de salut. La substituirà en el càrrec el que era primer tinent d’alcalde, Jordi Hubach. Martínez ja havia substitut en el càrrec Núria Pérez, que es manté al consistori però com a regidora.

En una carta enviada a tots els veïns del poble -que no arriba als 200 habitants-, assegura que "en algunes ocasions m’he vist pressionada per algunes persones que han intentat aprofitar-se del fet que soc dona i jove, pels seus interessos particulars per sobre de l’interès de Pardines".

La renúncia es va fer efectiva en un ple extraordinari la setmana passada on va deixar el càrrec d'alcaldessa però també va fer entrega de l'acta de regidora. Ara que Hubach li pren el relleu farà falta que entri Manuel Bermúdez com a cinquè regidor. Tots els que conformen l'equip de govern al consistori són d'Independents per Pardines-ERC.

Martínez va arribar a l’alcaldia el gener del 2021, després de la renúncia de Núria Pérez, que va plegar per motius professionals i personals al seu càrrec.