Primera crisi de la Junta Provincial de Valents a Girona amb tres dimissions

Eva Trias, Mariola Martínez i Andrew Salvador Vazquez tiren la tovallola

La presidenta provincial de Valents a Girona, Eva Trias, ha presentat la seva dimissió, juntament amb dos membres més del partit -Mariola Martínez (secretària general provincial) i Andrew Salvador (secretari de comunicació provincial)- que té, com a cara visible, l'exdiputat de Ciutadans Jean Castel.

La Junta Provincial s'ha reunit amb caràcter d'urgència i diversos dels seus membres han pres la decisió de dimitir. Aquestes dimissions s'han produït per discrepàncies amb la direcció. En aquest sentit, han indicat que "cal superar els personalismes i unir forces per treballar pel bé comú del partit".

Eva Trias va ser número 2 del PP a les comarques gironines en les últimes eleccions catalanes, però el mes de febrer passat es va anunciar la seva incorporació al partit com un "gran actiu" pel seu "compromís amb el constitucionalisme".

Trias és la secretària general de Societat Civil Catalana a Girona i és gerent d'un càmping a l'Escala que el 2017 van acollir la Guàrdia Civil durant el seu desplegament per l'1-O. En la presentació va dir que s'unia a Valents perquè "Girona deixi de ser un territori aliè a Espanya i en el qual la llibertat sigui respectada".