Cases de colònies a Girona

Esbrina les instal·lacions més interessants de la demarcació

La calor ja arriba i amb ella les colònies d’estiu per a totes les edats. Organitzar un campament no és gens fàcil, perquè has de tenir en compte molts factors, però un dels més importants és escollir bé la casa.

En aquest article volem mostrar-te algunes de les millors cases de colònies a Girona, que trobaràs a Alba Colònies, perquè no t’hagis de preocupar més per l’allotjament dels teus campaments.

Les millors cases de colònies a Girona

Existeixen molts tipus diferents de cases de colònies i és molt rellevant escollir correctament aquella que satisfarà les necessitats, tant dels organitzadors, com dels campistes. Hi ha cases petites, cases grans, cases amb piscina, cases amb granja, habitacions compartides, habitacions individuals, etc.

Alba Colònies és una empresa de lloguer de cases de colònies i organització de campaments que té com a objectiu principal transmetre valors i coneixements als nens, nenes i joves.

Et deixem amb un recopilatori de les millors cases de colònies que podràs descobrir a Girona, perquè puguis escollir la que millor encaixi amb vosaltres.

La Canova

La Canova és una casa de colònies situada en el terme municipal d’Olot i es troba dins del parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

A 20 minuts caminant descobriràs el volcà Croscat, rodejat del màgic bosc de la Fageda d'en Jordà i a 40 minuts podreu descobrir el volcà de Santa Margarida, que és una bona excursió per fer amb nens de totes les edats.

La Canova està completament rodejada de natura, igual que les altres cases que gestiona Alba Colònies. D’aquesta manera els nens podran passar uns dies de total desconnexió amb la rutina, per poder-se connectar amb la natura.

Mas Gircós

Mas Gircós és la segona casa de colònies que et volem presentar en aquest article. També està ubicada al parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, a només 3 quilòmetres de Besalú, un poble medieval al qual podreu fer una bona excursió per passar el dia amb els infants.

Es tracta d’una casa referent a la zona pels seus bons equipaments: un camp de torneig medieval, un circuit pel bosc vertical amb tirolines i ponts flotants, tres àmplies sales polivalents, una piscina, un rocòdrom, etc.

El Clar del Bosc

Aquesta casa de colònies està ubicada al Pla de l’Estany, a 5 km de l’Estany de Banyoles, on podreu fer una excursió d'un dia amb els infants per banyar-vos a les zones habilitades. Entre les instal·lacions de les quals disposa la casa, destaquen les següents: pistes esportives, piscina, rocòdrom, camp de tir amb arc, un parc infantil, bosc vertical, etc.

La Comademont

La Comademont és una masia del segle XIII restaurada i adequada per ser una casa de colònies. Està situada a la població de Batet de la Serra, a pocs minuts de la ciutat d’Olot. El principal atractiu d’aquesta casa és que està envoltada de boscos, prats i camps de conreu i té vistes directes als Pirineus.

Ara ja coneixes les millors cases de colònies a Girona i pots escollir la que millor encaixi amb el vostre grup. Dona un cop d’ull a la pàgina web d’Alba Colònies, per veure totes les cases que tenen disponibles a la província de Girona i que permetran que els campistes connectin amb la natura.